Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Een zorg minder, prettig geregeld

Verzekering & premie

Bij een uitvaartverzekering betaalt u vaak maandelijks premie voor uw verzekering. De hoogte van de premie is afhankelijk van uw leeftijd en van het te verzekeren bedrag.

De totale kosten van een uitvaart bedragen tegenwoordig al gauw boven de
€ 7.000,- of meer. Dat kan een flinke klap zijn voor de nabestaanden als er helemaal niets is geregeld. Maar als u nu een goede uitvaartverzekering afsluit, weet u zeker dat er de financiële ruimte is om uw begrafenis of crematie te laten verzorgen zoals u dat zou wensen. Bovendien laat u daarmee familie of vrienden niet met de rekeningen zitten. U heeft een zorg minder en kunt weer verder gaan met genieten van dag tot dag.

De verzekeringskaart

Met de verzekeringskaart kunt u in een oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie zien. Daarnaast helpt het u om onze verzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Al meer dan 120 jaar goed voor elkaar

verzekering

De leden-verzekerden van het Onderling Fonds hebben een koopsom polis of betalen maandelijks premie voor hun verzekering. De hoogte van de premie is afhankelijk van leeftijd en van het te verzekeren bedrag.

Ieder jaar wordt door de leden-verzekerden het bedrijfsresultaat over het vorig jaar vastgesteld. Het bedrijfsresultaat toegevoegd aan het eigen vermogen. 

De totale kosten van een uitvaart bedragen tegenwoordig al gauw meer dan

bel ons: (0184) 41 69 99
mail ons: info@onderlingfonds.nl

Onderling Fonds
Antwoordnummer 816
3350 VD Sliedrecht

Contact
(0184) 41 69 99
info@onderlingfonds.nl

Ontwerp en realisatie: Impuls