Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Verzekering & premie

U betaalt maandelijks premie voor uw verzekering van het Onderling Fonds. De hoogte van de premie is afhankelijk van uw leeftijd en van het te verzekeren bedrag.

De totale kosten van een uitvaart bedragen tegenwoordig al gauw € 6.800,- of meer. Dat kan een flinke klap zijn voor de nabestaanden als er helemaal niets is geregeld. Maar als u nu een goede uitvaartverzekering afsluit, weet u zeker dat er de financiële ruimte is om uw begrafenis of crematie te laten verzorgen zoals u dat zou wensen. Bovendien laat u daarmee familie of vrienden niet met de rekeningen zitten. U heeft een zorg minder en kunt weer verder gaan met genieten van dag tot dag.

De verzekeringskaart

Met de verzekeringskaart kunt u in een oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie zien. Daarnaast helpt het u om onze verzekering te vergelijken met die van andere aanbieders.

Onze premie is er al vanaf € 6,50 p/m

Een lage premie bij elke verzekering

U betaalt maandelijks premie voor uw verzekering. De hoogte van de premie is afhankelijk van uw leeftijd en van het te verzekeren bedrag. Ieder jaar wordt door de leden-verzekerden het bedrijfsresultaat over het vorig jaar vastgesteld. Het bedrijfsresultaat komt ten goede aan de ledenverzekerden.

Echter vanaf 2008 wordt het bedrijfsresultaat toegevoegd aan het eigen vermogen. Door de nieuwe regelgeving en de huidige zeer lage rente op de kapitaalmarkt, acht het bestuur het niet verantwoord om de winst in de vorm van premierestitutie en door bijschrijving met een percentage over de verzekerde waarde van de premievrije polissen uit te keren aan de leden-verzekerden.

Een zorg minder,
prettig geregeld

verzekering afsluiten

bel ons: (0184) 41 69 99
mail ons: info@onderlingfonds.nl

Onderling Fonds
Antwoordnummer 816
3350 VD Sliedrecht

Privacyverklaring  |  Ontwerp en realisatie: Impuls